Amsterdam Oud Zuid Parkplatz Apollohal

Stadionweg 17, 1077 RV Amsterdam, Nederland

Xaviera's Happy House

Antwortet innerhalb 12 hours

Mitglied seit Feb '21

max. Breite 2.00
max. Höhe 4.00

Über diesen Parkplatz

Ben je op zoek naar een veilige parkeerplaats op een uitstekende locatie, maar wil je niet te veel betalen? Stop dan met zoeken en reserveer je parkeerplaats bij Parkeerplaats Oud Zuid/Stadionweg. Parkeer je auto op een van de privé parkeerplaatsen bij deze locatie in Amsterdam Oud Zuid. Parkeer je auto en loop vanaf hier naar bijvoorbeeld het Olympisch stadion, het prachtige Vondelpark, de Pijp voor een bezoek aan een van de talrijke restaurants en bars of het Museumplein. Bij het Museumplein kun je terecht als je Nederlands mooiste musea wilt bezoeken zoals: Rijksmuseum, Van Gogh Museum of het Stedelijk Museum Amsterdam. Wil je het centrum in van Amsterdam, dan kun je altijd tram 5 of 24 pakken naar het centrum van Amsterdam, of maak gebruik van een huurfiets op locatie.

Parkeerplaats Oud Zuid/Stadionweg is ook uitstekend gelegen voor evenement bezoekers van de RAI of zakelijke reizigers in en rondom de Zuidas. Parkeerplaats Oud Zuid/Stadionweg biedt tevens een shuttle service naar vliegveld Schiphol aan, zodat je voordelig en veilig je auto kan parkeren terwijl je verblijft in het buitenland.

Waarom parkeren bij Parkeerplaats Oud Zuid/Stadionweg?

- Uitstekende locatie, vlakbij Vondelpark, het Museumkwartier, de Pijp en de Zuidas
- Van te voren reserveren voor de beste prijs
- Op loopafstand: tram 5 of 24 naar het centrum van Amsterdam
- De gastvrijheid van BB Xaviera’s Happy House, voor uw informatie Xaviera Hollander is een bekende schrijfster en een uitstekende hostess.

- Shuttle service vliegveld Schiphol (tegen meerprijs)
- Fietsverhuur

- Mogelijkheid tot overnachting

Zugang zum Parkplatz

Om gebruik te maken van de parkeerservice, dient u vooraf te reserveren via Mobypark. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie van B&B Xaviera’s Happy House, waar u vervolgens een parkeerplaats krijgt toegewezen.

Ausstattung

Direkt buchbar Für SUV's geeignet Zugang 24/7

14 Bewertungen