Parking RAI Amsterdam Convention Centre

Europaplein 2-22, Amsterdam

1078 GZ, Netherlands

RAI Amsterdam Convention Centre

Responds within 12 hours

Member since May '17

Max width 2.50
Max height 1.90

Parking description

Goedkoop en veilig parkeren bij RAI Amsterdam Convention Centre

Zoek jij een veilige parkeerplaats in Amsterdam? Zoek dan niet langer en reserveer jouw parkeerplaats bij RAI Amsterdam.

Let op! Vul bij het boeken van deze parkeerplaats het juiste kenteken in! De toegang van deze parkeerplaats is op basis van kentekenherkenning.

Profiteer van de lage parkeerkosten als jij een parkeerplaats vooraf reserveer via Mobypark. In drie gemakkelijke stappen reserveer je via onze website je parkeerplaats. En je bespaart tot 60% op je parkeerkosten! Parkeer vanaf nu met Mobypark!

Deze parkeerplaats is gelegen in het zuiden van Amsterdam aan het Europaplein. Parkeren kan hier lastig zijn, zeker tijdens evenementen in de RAI Amsterdam. Niet als je met Mobypark parkeert! Dan rijd je rechtstreeks naar de door jou vooraf gereserveerde parkeerplaats. Geen stress of eindeloos rondrijden.

Parkeer jouw auto veilig om mooie en gezellige plekken te bezoeken in het centrum van Amsterdam, De Pijp, Jordaan of Amsterdam-Zuid. Geen probleem, reserveer jouw parkeerplaats vooraf via Mobypark en profiteer van gunstige parkeertarieven.

Deze parkeerplaats ligt dichtbij het metrostation Europaplein. Met metro 52 ben je binnen slechts 5 minuten in het centrum van de stad, ook stopt de metro nog in de bruisende buurt de Pijp.

Access information

Bij het binnenrijden van de garage wordt door camera’s het kenteken herkend wat u bij uw boeking heeft opgegeven. Bij de slagboom van de uitrit staat ook een kentekencamera.

Features

Instant book SUV size 24/7 access Electrical charging station

116 Reviews