Erik's parking

Maredijk 38, Leiden

2316 VN, Nederland

Erik

Reponds within 1 hour

Member since Jul '18

Max width 3.00
Max height 5.00

Parking description

Ruime parkeerplaats van 2,5 meter breed en ruim voldoende voor 1 auto. Nabij LUMC en centraal station. De garage is te bereiken door tussen 2 woningen door te rijden. Aan de rechterzijde van het terrein staan een aantal garages. Aan het eind van de garages zijn de parkeerplaatsen, er kan direct naast de hoekgarage met de witte schuifdeur (die met horizontale panelen) geparkeerd worden. 's Avonds gaat het hek op slot dus qua veiligheid zit het ook goed. Het station van Leiden is op 9 minuten loopafstand en het centrum op 5 minuten loopafstand.

Access information

Nederlands: het hek word 's ochtends vroeg geopend en in de avond rond 9 uur gesloten. De parkeerplek is in die tussen periode te bereiken zonder sleutel. Indien je de parkeerplek voor een langere periode huurt krijg je krijgt een sleutel van het hek. De vereniging van eigenaren is er mee bezig om een elektronisch hek te gaan plaatsen in de toekomst.

Uiteraard kan ik in overleg het hek openen indien dat benodigd is.

English: the gate towards the garages and parking spot will be opened in the early morning and it will be closed at approximately 9pm. If you want to rent the parking spot for a longer period of time you will receive the key of the gate. In the near future there will be an electronic gate. Whenever required I can open the gate if that's necessary.

Features

SUV size 24/7 access Light at night

3 Reviews