Tribes

Responds within 12 hours

Member since Dec '20

256 Reviews

Frank

De naam Moby is niet aangeduid & aangezien er verschillende parkings in dit stuk van de straat zijn en de becijfering niet duidelijk is heeft het enige tijd geduurd om te achterhalen voor welke poort ik moest staan. Daarenboven blijkt de toegang voor voetgangers in het weekend afgesloten & staat er ook niet duidelijk aangeduid langs waar je te voet in & uit moet.

28-10-2021
Monique

Super handig en nog voordelig ook!

21-10-2021
Silvie

Alles ok, alleen is het niet zo goed aangeduid waar de parking zich bevindt noch waar de voetgangerspoort is....

12-10-2021
Tessa

Great value for money!

11-10-2021
Stefanie

Die Einfahrt zum Parkhaus hat man nicht als Einfahrt von Mobypark erkannt. Vielmehr dachten wir, es würde sich um Parkplätze der Rabobank handeln. Ein (großes) Hinweisschild würde definitiv helfen. Der Parkplatz an sich war im Vergleich zu anderen Alternativen günstig. Den Parkplatz konnten wir uns aussuchen, das Auto stand vor Regen und Sonne geschützt. Der öffentliche Mülleimer auf dem Parkplatz wurde während unseres Aufenthaltes von drei Tagen nicht geleert. Gerade nach einer längeren Autofahrt will man doch etwas Müll entsorgen, was bei einem bereits übervollen Mülleimer nicht möglich ist. Aber vielleicht ist das nur uns aufgefallen. Ansonsten war das Areal absolut in Ordnung. Die Tore öffneten und schlossen sich nach Betätigung des Buttons gemäß Beschreibung. Also alles ok. Nur an der Beschriftung des Mobyparkes sollte man arbeiten.

05-10-2021
Guido

Prima locatie, goed bereikbaar!

05-10-2021
Gaston

Duidelijke info en door hekken goed beveilgd parkeerterrein. Knop "open gate" voor de auto en ook als voetganger werkt perfect en veilig. En dan ben je ook nog meteen in het centrum.

03-10-2021
Ronald

Couldn't find the entrance of the parking so had to find an alternative parking. Please return the money paid.

29-09-2021
Talitha

We kwamen aan bij knipstraat 1 maar zagen nergens een bord van Mobyparks. Wel een bord van Parkbee. Daar onder was het dus maar het was niet duidelijk. We hebben het hotel gebeld en zij gaven aan dat het wel daar was. Ziet er wel wat verlaten uit. En de zijdeur zat niet op slot. Het werd ook gebruikt als hangplek. Wel lekker goedkoop.

28-09-2021
Jan

De toegang tot de parkeerplaats werd eenvoudig verleend via de link in de mail, maar, omdat ik geen gebruik maakte van het onmiddellijke vervolg in de applicatie en zelf een plek vond, stagneerde de applicatie op dit punt toen ik m'n auto kwam ophalen en lukte het niet om de voetgangersdeur te openen. Noch bij die deur, noch via de telefoon kon ik de organisatie bereiken. Door het toeval dat iemand de garage verliet door de voetgangersdeur kon ik binnengeraken en gelukkig ging de poort open toen ik met m'n auto naderde, anders zat ik er nu nog vast! Eufemistisch gezegd : voor verbetering vatbaar!

26-09-2021
Babette

parking near centre , spacious and lot of free spots. amazing price.
only issue: no indiciation or Mobypark sign. difficult to find and first time no so easy to understand how it works.

23-09-2021
Babette

Cerca de hotel, mucho sitio pero muy dificil a encuentrarlo porque no se vee Mobypark en ningun sitio. Pero precio incredible para Utrecht

21-09-2021
Johannes

hallo
ich werde da nie wieder buchen
ich hatte kein WLAN und musste anrufen.
Die erste Telefonnummer sagte, nach 12 Minuten Auftragsnummerprüfung, das sie Immobilien verwalten und keine Parkhäuser betreiben.
Bei der zweiten Nummer hieß es , das Feierabend ist, um 18.00 Uhr,
ich sollte nächsten Morgen zu Bürozeiten wieder anrufen.
So geht das natürlich überhaupt nicht, ich war sehr enttäuscht.

Johannes Klümpers

PS- die deutschen Übersetzungen waren an entscheidender Stelle falsch

19-09-2021
Maarten

Viel tegen,maar was ook een beetje mijn eigenschuld. Mijn afspraak was om 09.00 uur, dus ik had vanaf dat tijdstip gereserveerd. Dus toen ik om 08.30 aankwam werd ik niet toegelaten . Uiteindelijk maar op straat geparkeerd met dagkaart @ €39,-! Moest namelijk om 09.00 uur cursus geven dus kon niet wachten. Hoogte viel tegen, er was aangegeven dat hij geschikt was voor SUV, maar bleek maar 1,85 m te zijn. mijn Range Rover is in normale rijstand 1,86,5, dus moest de luchtvering laten zakken tot 1.84.

08-09-2021
Sonja

Mooi plekje vlakbij het centrum ,alleen moeilijk te vinden ( huisnr).zeker aan te bevelen

08-09-2021
Maria Lidia

Ottimo parcheggio vicino al centro, facile da usare una volta compreso il meccanismo.

07-09-2021
Alette

Makkelijk te vinden, dichtbij de stad, veilig en niet duur

03-09-2021
MK

Wel even zoeken, maar als je van tevoren op google streetview en de toegestuurde instructies leest, is het zo gepiept. Hele vriendelijke receptie en goede, beveiligde plek in het centrum!

19-08-2021
Inouk

Moeilijk te vinden, maar de mevrouw achter de balie super lief en vertelde nog even voor de zekerheid dat je tot 17:00 eruit kan rijden. Ook een goede plek om goedkoop te parkeren!

24-06-2021
Pleun

Ik ben super tevreden over de parkeergarage! De prijs is super en het personeel vriendelijk!

17-06-2021