Parking de Guy

Theodoor van Hoytemastraat , Amsterdam

1062, Netherlands

Guy

Répondre en

Membre depuis Jun '18

Largeur max 2.50
Hauteur max 2.20

Description du parking

Ik heb een parkeerplaats beschikbaar in Amsterdam West. Het is in een ondergrondse garage waar natuurlijk geen vergunning voor nodig is, handig als je het wellicht voor een aantal maanden wilt huren. Het kan ook voor kortere tijd, dat zal in samenspraak worden vastgesteld. Je komt er alleen met de sleutel binnen dus het is volledig veilig je auto te parkeren.

Het Rembrandtpark is 2 minuten lopen en het in het Vondelpark ben je binnen een kwartiertje. Het ligt net buiten de ring dus het is niet diep in West.

I have a parking spot for rent in Amsterdam West. It is underground and therefore there is no license needed, comes in handy if you want to rent if for multiple months. A shorter period is possible as well, we will decide on this together. You need a key to enter the garage so it is completely safe the park you car here (also for longer!)

Rembrandt park is a two minute walk and you are in Vondel park within 15 minutes! So it is not deep in West, not to far away from the centre.

Accès au parking

De parkeerplaats ligt in een ondergrondse garage en is alleen binnen te komen met een sleutel. Het ligt onder een gebouw waar veel gezinnen wonen dus er staan genoeg auto's in de garage wat een huiselijk gevoel creërt. Volledig veilig dus om te parkeren, ook voor langere tijd! The parking spot is located underground in a garage and you can only enter with a key. It is underneath a building in which a lot of families are living so in the garage are more cars which creates a homely feeling. Competely safe to park you car, also for a longer period!

Caractéristiques

Accès toute la journée Accès pour personne à mobilité réduite Lumière