Parking de Marly Appelman

Oosterdokskade 140, 1011 DK Amsterdam, Netherlands

Marly Appelman

Répondre en 12 hours

Membre depuis Jul '19

Largeur max 2.50
Hauteur max 2.10

Description du parking

Your arrival must be before 17:30! / Aankomst moet voor 17:30 zijn!


Goed bewaakte vaste parkeerplaats in Parking Centrum Oosterdok. Zeer goed bereikbaar! Omdat we zelf geen auto hebben stellen we deze plek beschikbaar voor u.

Parking Centrum Oosterdok ligt midden in Amsterdam. De parking bevindt zich op het Oosterdokseiland, pal naast Amsterdam CS.

Let op: Van 15 november 2021 t/m 24 december 2021 is er onderhoud in de parkeergarage. In uw bevestigingsmail ontvangt u informatie over hoe u op de juiste manier kunt parkeren.


INGANG

De ingang van Parking Centrum is aan de Oosterdoksstraat, onder het Amsterdams Conservatorium. Dit is aan de achterkant van de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Volg op het Oosterdokeiland de borden ‘Parking Oosterdok’.

SNEL DE STAD IN, SNEL DE STAD UIT

Vanaf de ring Amsterdam rijdt u in slechts 8 minuten naar Parking Centrum. Vanaf de A10 Noord en Oost staat Parking Centrum Oosterdok aangegeven als ‘Parking Oosterdok’.

PARKEREN VOOR AMSTERDAM CENTRUM

Wilt u een dagje naar de binnenstad van Amsterdam? Dan parkeert u op loofafstand én goedkoop in Parking Centrum. Neem uitgang C en wandel binnen enkele minuten naar de Grachtengordel, Kalverstraat, Madame Tussaud, het Paleis op de Dam of de Beurs van Berlage.

PARKEREN BIJ NEMO, SCHEEPVAARTMUSEUM OF HANNEKES BOOM

Voor een bezoek aan Science Center NEMO, Scheepvaartmuseum of Hannekes Boom parkeert u snel en goedkoop in Parking Centrum. U loopt in 5 tot 15 minuten naar uw bestemming rondom het Oosterdokseiland.

WELKE UITGANG MOET IK NEMEN?

Parking Centrum Oosterdok heeft 1 in-/uitrit voor auto’s en drie voetgangersuitgangen:

Uitgang A: fietsenstalling, Mac Bike, NEMO Science Museum, OBA, Conservatorium, PTA, TomTom

Uitgang B: MediaMarkt

Uitgang C: DoubleTree, Vodafone, Centraal Station.Vaste parkeerplaats Oosterdokskade Amsterdam (Amsterdam CS)

Parking Centrum heeft een gratis overdekte fietsenstalling voor maar liefst 2.500 fietsen. U parkeert uw eigen fiets dus veilig en in de buurt van uw auto.

ROLSTOELVRIENDELIJK

Parking Centrum is toegankelijk voor mindervaliden en volledig rolstoelvriendelijk. De parking beschikt over een lift en een ruime hoeveelheid invalidenparkeerplaatsen. Ook heeft de parking een invalidentoilet.

MAXIMALE DOORRIJHOOGTE

De maximale doorrijhoogte is 2.10 meter.

Accès au parking

U verkrijgt toegang tot de garage middels een toegangspas, wij maken gebruik van de Key Management Service via Mobypark. Deze is op 1.5 kilometer afstand van de parkeerplaats

Goed om te weten: de sleutel voor de parkeerplaats moet bij een pick up point 1.5 kilometer verder op worden opgehaald.

You gain access to the garage by means of an access pass, we use the Key Management Service via Mobypark. This location is 1.5 kilometers from the parking


Caractéristiques

Taille pour SUV Accès toute la journée Caméra de sécurité Accès pour personne à mobilité réduite Lumière Lavage auto

25 Avis