Best Western Plus Amstelveen del parking

Bouwerij 88, 1185 XX Amstelveen, Nederland

Best Western Plus Amstelveen

Responde en 12 hours

Miembro désde Aug '20

Ancho 2.50
Altura 2.00

Descripción del aparcamiento

Welkom bij de parkeerplaats van Best Western Plus Amstelveen! Een ontzettend veilige overdekte parkeerplaats in de buurt van het Westwijk winkelcentrum en het Middenhoven winkelcentrum in Amstelveen met een gegarandeerde prettige parkeerervaring. Deze Amstelveense parkeerplaats in Amstelveen bevindt zich op loopafstand van een bus met een directe aansluiting op het vliegveld Schiphol. Dus geschikt als jouw Schiphol parkeerplaats!

Verder is deze parkeerplaats ideaal wanneer je Amstelveen wilt ontdekken of naar het Amstelveen Stadshart wilt gaan, bij het hotel is het namelijk mogelijk om fietsen te huren. Een aantal andere attracties in deze omgeving zijn: Het Cobra Museum, Floriworld en het Amsterdamse Bos.

Je bent hier van harte welkom om te parkeren bij de Best Western Hotel, ook wanneer je geen gast ben van het hotel. Reserveer hier vooraf jouw Amstelveense parkeerplaats en wij garanderen een veilige parkeerplaats op de handige locatie in Amstelveen.

Waarom zou je hier parkeren?
- Betaal slechts €5/dag of €74/month
- Veilig! Met een receptie die 24/7 open is én video surveillance
- Je kunt terecht bij de receptie bij het Best Western met al je vragen
- Twee EV oplaadpunten beschikbaar (max hoogte 1.8 meter).
- Wanneer je via Mobypark parkeert, dan krijg je ook 10% discount in het restaurant & bar van het hotel, én krijg je ook korting als je gebruik wilt maken van de kleine fitness center van het hotel.Acceso al parking

Go to back side of the hotel, push the button and say you are from Mobypark, mention your name and booking number. Then the staff at the entrance will let you in.

Servicios

Reserva instántanea Tamaño SUV Acceso todo el día Camara de seguridad Acceso para personas con capacidad reducida Luz Carga eléctrica

20 Reseñas