Steigenberger Airport Hotel

Répondre en 12 hours

Membre depuis Nov '16

310 Avis

Niklas

Super Parkhaus! Sehr sauber & gepflegt! Gut gesichert und bewacht!
Schneller & freundlicher Transfer zum Flughafen! Würde ich jeder Zeit weiterempfehlen bzw. selber buchen!

03-11-2017
Belinda

Geweldige garage en geweldige service. Door omstandigheden moesten wij een dag langer blijven. Bij uitchecken hoefden wij niets extra's te betalen! Jammer dat shuttle niet 's nachts rijdt, want dan konden we altijd hier gaan parkeren.

18-10-2017
gepco

Ik heb 2 dagen voor vertrek een parkeerplaats gevonden voor een scherpe prijs
Pluspunt vindt ik ook dat mijn auto in een parkeerkelder staat.
Verder ging het vervoer van en naar Schiphol vlot en zonder problemen, zodat ik direct na aankomst in het hotel in 3 minuten in de auto zat op weg naar huis.

22-09-2017
Saskia

Prima geregeld! bus reed op tijd. Terug was de bus 5 minuten te laat, maar op de schiphol taxi sta je soms langer te wachten. Mensen achter de receptie waren vriendelijk en behulpzaam. Als de gelegenheid zich voor doet, zou ik er weer gebruik van maken.

04-09-2017
John

Prima, goed afgesloten parkeer garage. Aan de receptie de plaats doorgegeven, alles was genummerd, en na terug komst direct een uitrij kaart ontvangen. Ga ik volgende keer weer doen. Shuttlebus was goed verzorgd en rijd elke 30 minuten.

31-08-2017
W.M.

Via Mobypark een perfecte parkeerplaats gereserveerd bij het Steigenberger Airport Hotel. Overdekt, beveiligd en met een directe toegang tot de receptie. Sleutel kon achtergelaten worden in de kluis van het hotel. Daarmee duurt het iets langer voordat je bij terugkomst weer kunt rijden, maar wel de moeite waard. Shuttlebus gaat snel naar Schiphol v.v.. Bij aankomst bij het hotel kan dit enige vertraging opleveren i.v.m. de andere gasten die komen inchecken, maar met een beetje geduld is dat niet onoverkomelijk.

24-08-2017
Maureen

Top geregeld, zeker aan te bevolen.

21-08-2017
J.W.G.

Goed bereikbaar. Parkeren onder het hotel gaat vlot en de loopafstand is minimaal. Combinatie met hotelovernachting is prima.

18-08-2017
Johan

alles goed verlopen voor een goede prijs perfect .

13-08-2017
Floor

Prima service voor en uitstekende prijs als je op Schiphol moet zijn. Iets langer wachten op de bus, maar daar kan de bagage wel onderin (dus je hoeft er zelf niet mee te slepen). Zeer vriendelijk geholpen bij de receptie van het hotel! Aanrader!

12-08-2017
Tugba

Alles is goed geregeld. Bij aankomst hebben we onze auto geparkeerd. Met behulp van de trap naar de receptie gelopen en vervolgens buiten gestaan voor de shuttle bus. Alleen de Coiffeur is heel erg onvriendelijk en kijkt boos. Terugweg kwamen we de zelfde coiffeur tegen, helaas weer saggerijnig. Maar voor de rest heel goed geregeld.

08-08-2017
Arjen

makkelijk en goedkoop!

07-08-2017
viva

Parking at Steigenberger airport Schiphol was easy to find. It is a very safe indoor parking. Upon arrival you have to go to hotel reception to write down your name, mobile number and car number plate. You will receive a copy of this paper. The hotel shuttle brings within 15 minutes to Schiphol airport every 30 minutes except around 19.00 it is every hour. There is a local bus you can take directly to airport in case you do not want to wait for one hour. I recommend this parking to everyone, very convenient in comparison with the huge P3 of Schiphol.

02-08-2017
Klaas

Allemaal prima geregeld. Makkelijk aan te rijden, parkeren, de eigen bus kwam na kwartiertje wachten en bracht ons in ca. 10 min. naar de terminal. Was nog niet helemaal goed bekend bij de receptie; de service hadden ze wel begrepen dat die er was, maar nog niet helemaal doorgekomen hoe e.e.a. precies werkte. Beide keren echter geen probleem verder. Ook bij terugkomst. Let op: de shuttlebus rijdt niet meer 's nachts dus namen een taxi naar het hotel.

26-07-2017
Juf

Uitstekende bereikbaarheid, prima shuttleservice en vriendelijke personeel.
Aanrader.

25-07-2017
Ben

Uitstekende parkeergarage vlakbij Schiphol! Pendeldienst was prima op tijd en snel op de luchthaven! Wel even uitkijken voor losliggende betonblokken in de parkeergarage.

25-06-2017
Matej

Secured and covered underground hotel parking garage. Service was great and everything went smooth

25-06-2017
Jorgen

Great experience, everything went smooth. Shuttle on time both ways, parking neat and reception fast! I will do it every time.

20-06-2017
Jeroen

Precies zoals in de beschrijving, parkeer je auto, meld je bij de frontdesk stap in de shuttle en arriveer op tijd (10-15 min later) comfortabel op Schiphol plaza.
Terug is idem comfortabel en je krijgt ook gemakkelijk een uitrijkaart mee na aantonen van parkeerbewijs.


Enig nadeel is dat deze parkeerplaats alleen alleen interessant is tussen 06:00 en 23:45. Hierna rijd de shuttle niet meer waardoor je afhankelijk bent van een taxi of sternet.

28-05-2017
Wim

Alles perfect geregeld, top gedaan.

05-05-2017