Gratis parkeerplekken voor cruciale beroepen tijdens COVID19

Als jij een cruciaal beroep hebt, dan is het nu mogelijk om gratis te parkeren in onder andere Amsterdam, Den Haag en Eindhoven tijdens corona. Lees hoe het werkt, waar je kunt parkeren en wat de voorwaarden zijn.
Retour vers la page principale du blog

Gratis parkeerplekken voor cruciale beroepen tijdens COVID19

28-04-2020

Sinds 16 maart werken de meeste mensen vanwege het Coronavirus vanuit huis. Heb je echter een cruciaal beroep, dan wordt er van je verlangd dat je toch doorwerkt. Voor hen is het drukker dan normaal en daarnaast stellen ze zichzelf bloot aan meer Corona gevaar dan anderen .


Mobypark wilt al deze harde werkers in cruciale beroepen dan ook graag ondersteunen, daarom hebben wij aan parkeereigenaren op het Mobypark platform gevraagd om hun parkeerplaatsen gratis te delen met deze mensen. Met Mobypark parkeer je stressvrij ten opzichte van het parkeren op straat, omdat je gegarandeerd een parkeerplek hebt en de auto veilig geparkeerd staat. Normaal is Mobypark al stukken goedkoper dan parkeren op straat en voor cruciale beroepen nu zelfs gratis.


Gratis parkeren


Momenteel zijn met de hulp van onze fantastische community, waaronder KIT, Ramada en Rockstart, gratis locaties beschikbaar in onder andere Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, waar de cruciale beroepen gratis gebruik van kunnen maken gedurende de Corona periode. Onder cruciale beroepen vallen alle cruciale beroepen die genoemd zijn door de overheid, denk aan beroepen als de Zorg, Jeugdhulp en (Maatschappelijke) Ondersteuning, Leraren, Openbaar vervoer personeel en meer.


Zit jouw ideale locatie er niet bij? Laat het dan weten! Een medewerker zal met alle plezier de eigenaar van een Mobypark locatie benaderen om hen te vragen of ze mee willen doen aan de actie.


Amsterdam


gratis parkeren amsterdam mobypark covid19


1. Koninklijk Instituur voor de Tropen (KIT) - Linnaeusstraat 2C, 1092 CK Amsterdam, Nederland

2. Rockstart - Rigakade 10, 1013 BC Amsterdam, Nederland

3. Ramada Airport Hotel - Sloterweg 299, 1171 VB Badhoevedorp, Nederland


Den Haag

gratis parkeren mobypark den haag covid19


1. Haagse Toren -Hofwijckstraat 22, 2516 LX Den Haag, Nederland


Eindhoven

gratis parkeren Mobypark eindhoven covid19


1. Park Plaza - Geldropseweg 17, 5611 SB Eindhoven


Hoe kan je het aanvragen?

Stuur een mail naar contact@mobypark.com en vraag welke locaties er beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Is er nog niets in jou buurt? Laat dan even weten bij welk van de locaties op de website je precies wilt parkeren; een medewerker zal deze locatie dan nogmaals vragen of zij het gratis aan jou willen


Voorwaarden

- Deze regeling geldt t/m 1 juni, mogelijk wordt het verlengd
- Alleen als er een foto kan worden aangeleverd van een werkpas of er op een andere manier met zekerheid vastgesteld kan worden dat de parkeerder in een cruciaal beroep werkzaam is.
- Alleen voor cruciale beroepen, zoals: zorg, jeugdhulp, (maatschappelijke) ondersteuning, leraren, kinderopvang, etc.
- Korting is alleen gelding bij enkele locaties op de website
- De boeking mag niet langer zijn dan een maand
- Mobypark behoudt het recht om de boeking te annuleren


Ken jij nog andere mensen die in een cruciaal beroep werkzaam zijn en verdienen zij ook een gratis parkeerplaats? Deel dan dit cadeau met jouw vrienden en familie!


Wil jij graag ook gratis parkeerplek aanbieden aan de zorg? Neem dan contact met ons op!Michelle

Working in Communications and Digital Marketing, Michelle is enthusiastic about people, travel and the sharing economy.