Ten Cate Parking 's parking

Weesperzijde 143, 1091 ET Amsterdam, Nederland

Ten Cate Parking

Reponds within 1 hour

Member since Apr '17

Max width 2.00
Max height 2.75

Parking description

Veilige parkeerplaats op top locatie - Weekend parkeren

Gemakkelijk parkeren in de voordelige en veilige parkeerplaats in onze parkeergarage aan de Weesperzijde 143 in Amsterdam. Het Amstel Station is op loopafstand van de garage. Vanuit het Amstel Station kan je de metro pakken naar het Centrum van Amsterdam. Wil je in de buurt van de parkeergarage gezellig een drankje drinken: er zijn diverse cafés / restaurants in de directe omgeving, zoals Rijsel!

Waarom parkeren bij Ten Cate Parking?

- perfect locatie
- voordelig parkeren aan de Weesperzijde
- 24/7 toegang
- camera beveiliging
- Amstel Station op loopafstand, binnen 15 minuten ben je bij Amsterdam Centraal
- de Pijp op steenworp afstand
- vooraf reserveren, zo ben je verzekerd van een plaats

Access information

Nadat je een reservering hebt gemaakt kan je onmiddellijk toegang krijgen tot de parkeerplaats middels jouw mobiele telefoon.

Zorg ervoor dat je belt vanaf hetzelfde telefoonnummer als je in je Mobypark profiel hebt staan op het moment van de reservering. Zorg er bovendien voor dat je belt zonder geblokkeerde nummerherkenning, want anders gaat de poort niet open.

BELANGRIJK: Als je een telefoon met Lyca-telefoondienst gebruikt, kun je deze locatie niet betreden. Als je gebruik wilt maken van deze parkeerlocatie, heb je een andere telefoon nodig om binnen te komen. Zorg ervoor dat het telefoonnummer in je Mobypark profiel de telefoon is die je gaat gebruiken om de parking te betreden.

Attentie: er wordt momenteel gebouwd aan de Weesperzijde. De toegang tot de garage blijft open voor auto's via de andere zijde, tegen de rijrichting in via de Schollenbrugstraat. De weg van de parkingang lijkt misschien ontoegankelijk, maar verzeker je dat het nog steeds mogelijk is voor auto's om door te rijden naar de parkingang. De werklui zijn zeer behulpzaam om de weg vrij te maken en de weg aan te geven.

Features

Instant book SUV size 24/7 access Video surveillance Access for disabled Light at night

160 Reviews